Sankt Lukas Hospice

På hospice giver vi mennesker med livstruende sygdomme lindrende behandling og pleje, hvor nærvær og mulighed for livsudfoldelse er i fokus. Indlæggelse kan tilbydes ved livets afslutning eller som symptomlindrende ophold af ca. 2-3 ugers varighed.

Specialiserede læger, sygeplejersker og fysioterapeuter varetager den lindrende behandling og yder, sammen med vores præst, omsorg og pleje for det hele menneske såvel fysisk, psykisk, socialt, åndeligt og eksistentielt. Det sker som et tværfagligt team i tæt dialog med patienter og pårørende.

Indsatsen retter sig bl.a. mod lindring af smerte, kvalme, åndenød, uro, angst, magtesløshed og træthed. Ofte er der behov for, at lindringen af fysiske symptomer justeres flere gange i døgnet.

Det tværfaglige personale, et stort korps af frivillige, husets fleksible indretning og udendørsarealer gør det muligt at støtte patienter i at videreføre det liv, de vaner og interesser, som de ønsker og magter. Vi ser mennesket, ikke kun sygdommen.

I hospice er der også fokus på de pårørende og deres tryghed og ro. Der er plads og rum til samvær og ingen faste besøgstider. De pårørende kan være til stede efter ønsker og behov. Rammerne gør det muligt for pårørende at læse, lege, se tv, arbejde på pc, lave mad, spise og overnatte.

Ophold på hospice er gratis. Vi modtager patienter fra hele landet.

Adresse

  • Adresse: Bernstorffsvej 20
  • Post nr. by: 2900 Hellerup
  • Land: Denmark

Kontakt

  • Telefon: 39455100
  • E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sankt Lukas Hospice