Hospice Vangen

Vi er mange faggrupper, som i et tværfagligt samarbejde bestræber os på at give patienterne og deres pårørende en god sidste tid og patienten en fredelig død. Personalet har mange muligheder til at lindre patienterne og give dem og de pårørende så god livskvalitet som muligt. Det kan være: medicin, massage, spabad, musik, familiesamtaler, fysioterapi, musikterapi, blomster fra haven, samtaler om liv og død, fred og ro, zoneterapi, socialrådgiverbistand, omsorg for pårørende, psykologsamtaler, en tur i haven, gudstjeneste og anden religiøs aktivitet, lækkerier fra køkkenet og meget andet.

Der er få faste rutiner på Hospice Vangen. Vi tager udgangspunkt i den enkelte patients behov, ønsker og formåen. Vi samarbejder gerne tæt med de pårørende, hvis den syge ønsker det. De pårørende ved ofte, hvad den syge kan have glæde af.

Det Palliative Team betjener hospice med overlæger, psykolog, fysioterapeut og socialrådgiver.

På hospice er det sygeplejersker, der yder den daglige pleje og omsorg. Køkkenassistenterne aflægger et besøg på patientstuerne hver dag, for at fortælle om dagens ret og for at høre om patienternes specielle ønsker og behov.

Adresse

  • Adresse: Studievej 25
  • Post nr. by: 9400 Nørresundby
  • Land: Denmark

Kontakt

  • Telefon: 96 31 11 00
  • E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hospice Vangen