Hospice Sønderjylland

HospiceSønderjylland er en selvejende institution, der er beliggende i et dejligt naturskønt område med udsigt til eng, træer og en lille bæk.

Hospice blev indviet den 1. juni 2006.

facade soenderjylland

Vi er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Region Syddanmark. HospiceSønderjylland har 12 enestuer, der er indrettet hjemligt og hyggeligt. Alle stuer vender mod syd og har egen terrasse, hvor det er muligt at køre sengen ud. Pårørende kan overnatte på patientstuen eller på et gæsteværelse Der er fælles spisestue og opholdsstue med pejs og flere små møblerede nicher, som kan benyttes af både patienter og pårørende.

Indlæggelse på hospice er for patienter med en livstruende sygdom, der er ledsaget af komplekse palliative problemstillinger Vi arbejder for, at patienter og pårørende skal opleve nærvær, tryghed og livskvalitet.

Den tværfaglige indsats ydes af læger, som også er i Det Palliative Team, sygeplejersker, fysioterapeut, præst, psykolog, musiker, socialrådgiver, køkkenpersonale, rengøringshjælp, pedel, ledere, sekretærer, frivilligkoordinator og ca. 40 frivillige. Alle bidrager med hver deres indgangsvinkel til, at patienter og pårørende oplever gode forløb.

Adresse

  • Adresse: Ribe Landevej 130
  • Post nr. by: 6100 Haderslev
  • Land: Denmark

Kontakt

  • Telefon: 73 52 83 00
  • E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hospice Sønderjylland