Diakonissestiftelsens Hospice

- Smukke og hjemlige omgivelser midt i storbyen.

Diakonissestiftelsens Hospice, som er en selvejende institution under Diakonissestiftelsen, består af et hospice med plads til 16 patienter og et udgående hospiceteam (palliativt team) for 20 -30 hjemmeboende patienter bosiddende i Fre-deriksberg og Københavns Kommuner. Herudover er der aftale med Bornholms Hospital om faglig sparring af 2 hospice-pladser i tilknytning til det palliative sengeafsnit på Bornholms Hospital.  

I 2016 flyttede vi ind i et større, moderne og nybygget hus og oplever, at vi er faldet rigtig godt til i de nye rammer.

Diakonissestiftelsens Hospice og Det Udgående hospiceteam drives efter overenskomst med Region Hovedstaden. Det er således gratis for patienter at være indlagt på Hospice eller tilknyttet Hospiceteamet.

Vores formål er:

  • at tilbyde den bedst mulige lindrende omsorg, pleje og behandling, hvor helbredelse ikke skønnes muligt
  • at yde hjælp til at leve med døden i vente
  • at yde de pårørende hjælp i forbindelse med familiemedlemmers eller venners sygdom og død

Personalet består af en gruppe dedikerede speciallæger, sygeplejersker, fysioterapeuter, hospicepræst, socialrådgiver, musikterapeut samt teknisk-administrativt personale. 

Personalet udgør det tværfaglige team og arbejder ud fra forudsætningen om, at alles viden er nødvendig for at sikre det bedste forløb for patienten og de pårørende. Gennem forskellige fagligheder bidrager alle til at yde omsorg, pleje og be-handling af høj kvalitet. Derved er hele gruppen med til at skabe et levende, tillidsfuldt og trygt miljø, som hjælper patien-ten til at leve så aktivt som muligt, også selvom det er et liv med døden i vente.

35 – 40 meget engagerede frivillige supplerer de professionelles indsats og er med til at gøre en positiv forskel for alle på Hospice.

Diakonissestiftelsens Hospice
Telefon: 38 38 49 49
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Det Udgående Hospiceteam
Telefon: 38 38 49 50
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Adresse

  • Adresse: Dronningensvej 24
  • Post nr. by: 2000 Frederiksberg
  • Land: Denmark

Kontakt

Diakonissestiftelsens Hospice